Cunningham encyclopedia of magical herbs

Cunningham encyclopedia of magical herbs review.

Cunningham encyclopedia of magical herbs review.

Cunningham encyclopedia of magical herbs

Ja hoor, we hebben het eindelijk over Scott Cunningham’s Encyclopedia, en hoewel ik living wicca wel vrij matig vond, is het niet eens dichtbij, bij hoe goed dit boek is.

Zelf ben ik iemand die heel veel met planten bezig is, en dan is dit boek dus echt een must!

Zeker, heel zeker, als beginner! Ja hoor, alles zo maar voorgeschoteld krijgen is een stukje gemakkelijker dan alles zelf te moeten doen.

Maar bon, dat is wat ik zelf vind.

Ik werk graag efficiënt en gestructureerd, en dit boek… ik moet eerlijk toegeven, heeft me heel heel erg geholpen.
Koop bij bol.com

Scott Cunningham – Encyclopedia of magical herbs samenvatting.

In wicca hebben planten vaak andere doelen dan dat ze normaal hebben, dit komt omdat planten en kruiden een heel grote rol spelen in het hele wicca gebeuren.

Er zijn dus ook echt dingen zoals groene magie, en mensen die zich enkel met dit soort spreuken bezig houden.

Zelf ben ik iemand die een groot fan is van het voorzien van hulpmiddeltjes voor problemen, en kwaaltjes dus dan zit ik goed met kruiden en planten.

Nu, dit wil dus ook zeggen dat sommige planten wel eens anders gebruikt zouden worden en op een specifieke manier behandeld moeten worden…

…Dit is vaak cruciaal, en dit kan je dus ook in een moeilijke situatie brengen… Dit boek daar in tegen voorziet je met alle uitleg die je nodig hebt.

Dit boek praat in detail over kruiden en planten, en hoe je ze moet behandelen…

…Waarvoor je ze kan gebruiken, en waar je ze vaker kan vinden. Hun wicca benaming en alles over die planten en kruiden.

Dit maakt het een heel handig boek, en is vervolgens ook nog eens zeer leuk om te lezen. Het is echt een boek met informatie er in die je lang zal gebruiken, en het ook gewoon waard is!

Ik heb echt al rot boeken gelezen over wicca, en dit is er niet één van!

Hier leer je echt iets van, en je kan dingen van dit boek gebruiken om je eigen grimoire samen te stellen en zo dus iets herbruikbaar te creëren.

Zelf vind ik het dan ook altijd heel belangrijk om meer te leren over planten, zeker omdat het met mijn pad en mijn keuze te maken heeft.

Waarom je het wel zou moeten kopen:

Als je van groen houd, en als je het groene pad bewandelt is dit boek ideaal voor je. Het legt alles wat je moet weten uit, en je leert heel veel.

Het is herbruikbare informatie, en ondersteunt gewoonweg alles uit wat je nodig hebt als je een heks bent die veel met planten bezig is.

Het ideale boek!

Waarom je het niet zou moeten kopen:

Als je niet met planten bezig bent en met kruiden, dan is dit boek niet echt iets voor jou want ik zie er niet echt een entertaining value in. Ik zie het echt meer als een boek om te leren.

Je zou je tijd verspillen als je iets leest waar je niets mee bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *